batranetze coae cretze

Libertatea-ziar de oameni cretini
     media: 0.00 din 0 voturi

A trebuit sa caut un numar mai vechi din libertatea pt cineva. Bun, am intrat pe site, am dat doua click-uri si ZBANG, m-am trezit cu toate numerele de pe luna asta. M-am uitat bine, m-am sters la ochi, am verificat adresa.....eram unde trebuie, nu eram pe site-ul playboy. Dar atunci de ce aveam erectie? De remarcat deasemenea si titluri stupide de genul: "tiriac o duce pe nevasti-sa la ma-sa", "bahmutanca da de beut de 200000000 de euro", tantareanu da 10000000 de euro pe intretinere", "andreea banica face 2000000 de euro pe zi", " oana zavoranu castiga 20000000 euro pe an", "atat castiga romanii pe ora", " mutu ii da 5000000euro fiului sau", si exemplele pot continua.

o mica statistica. din 24 coperti din luna mai:
-in 18 apare cel putin o pizda, o tzatza, un crac ceva....probabil in celelalte 6 pizda e pe ultima pagina
-in 8 apare o suma de bani asociata unei "vedete"
-in 10 apare cuplul irinel+bahmutanu=love
-in vreo 6-7 pizde, manelisti sau prigoane, care sunt pro sau contra lu basescu

deci concluzii:
-care-i ziarul cu cel mai mare tiraj? libertatea! Deci libertatea scrie pe sufletul romanilor. Deci ce au pe suflet romanii? Pizde, cati bani castiga altii, pizde, iubiri tardive/precoce si extrem de artificiale, pizde, opinii politice ale unor oameni de cea mai joasa speta.....

Ce e mai nasol e ca aceasta calitate scade din ce in ce mai mult, in timp ce tirajul creste pe zi ce trece. Cel putin asta observ eu. Parca si acum doi ani erau articole cretine, dar acum e prea de tot. Parca si acum 2 ani citeau mai toti prin metrou libertatea, dar acum e prea de tot, a devenit un trend....daca nu citesti libertatea esti fraier. toti, copii, adolescenti, oameni intre doua varste ce se duc la serviciu, tineri de toate categoriile, pensionari....toata lumea citeste in libertatea cum o panarama se fute cu 10000000 de barbati.

Aproape ca nu mai am rabdare sa vad cum va arata romania peste 20 ani. Oare cand vom inceta sa ne indobitocim pe zi ce trece?

PS: imi aduc aminte si de o reclama la averea ce era pe autobuze acu vreo 2 ani. zicea asa: "imi placea averea pt ca are articole usor de citit", si era o poza cu mutu langa. pai bai mutule, bai baiatule, tie nu ti se pare ca aia de la agentia de publicitatea si0au batut joc de tine? cum pana mea sa iti asociezi numele cu asa campanie? cat despre impactul reclamei asupra mea: e singurul ziar de pe piata, (incepand de la atac pana la dilema veche) pe care nu l-am cumparat in viata mea. pai bai pulelor, de ce sa cumpar ba ziarul vostru cu articole usor de citit? eu sunt prostu copiilor sa nu fiu in stare sa citesc un articol "greu de citit"?Pareri pertinente/neavizateComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
   
 
Powered by www.ablog.ro
 
Termeni si Conditii de Utilizare